Viskurimedia Takalampi
Y-tunnus 2927719-3

Graniittikatu 2 A 1
60320 SEINÄJOKI

0400 - 761 792
arto.takalampi@viskurimedia.fi

0400 - 761 792
arto.takalampi@viskurimedia.fi

KIRJOITTAMINEN

Mitä ja kenelle

Tarjoan aikakaus- ja ammattilehdille sekä yrityksille ja yhteisöille maa-, metsä- ja elintarviketalousaiheisia juttuja tai laajempia henkilöhaastatteluja eri julkaisualustoille versioituna. Niitä voivat olla printtilehti, näköislehti, verkkosivut, asiakaslehti, vuosikertomus, mainos ym. 

Kohderyhmänä ovat lähinnä eteläpohjalaiset maanviljelijät, kotieläintuottajat, muut maaseutuyrittäjät, metsänomistajat, koneyrittäjät ym. alalla toimijat.

Moto talvisessa metsässä.

Muita aihealueita

Haastattelut voi liittyä esimerkiksi johonkin ammattilehden teemakokonaisuuteen tai yrityksen/yhteisön asiakaslehdessä omistajajäsenyyteen/asiakkuuteen palvelujen ja tuotteiden käyttäjänä tai tuottajana.

Juttujen aihealueet voivat sivuta myös yrityksen tai yhteisön toimintaa Pohjanmaan alueella tai jotain ilmiötä, aihetta tai tapahtumaa Etelä-Pohjanmaan elintarvikeklusteriin ja metsätalouteen liittyen.

Jutut tehdään luonnollisesti toimeksiantajan asettamista lähtökohdista ja arvojen mukaisesti.

Lehmiä laitumella.

Verkosto

Voin tarjota myös valmiin maaseutuyrittäjistä, maidon- ja lihantuottajista sekä viljan-, perunan- ja erikoiskasvien viljelijöistä sekä metsänomistajista koostuvan verkoston juttujen kohteeksi. Verkostosta löytyy tarvittaessa niin oman tuotantosuuntansa eturivin viljelijöitä, jotka ovat kehittäneet tilaansa ja hoitavat sitä täysin ammattimaisesti, kuin pienemmällä volyymilla tuotantoaan pyörittäviä viljelijöitä, sekä voimakkaasti luomutuotantoon panostaneita tiloja.

Leikkuupuimuri tyhjentää viljaa traktorin peräkärryyn.

Tiukatkaan aikataulut eivät haittaa

Päivälehtitaustaisena päivittäinen deadline on tuttu eli olen sopeutunut nopeaan juttuaikatauluun. Niin haluttaessa jutun tekeminen onnistuu myös saman päivän tapahtumasta jo illaksi käyttöön. Tarvittaessa versioin saman jutun eri julkaisualustaa varten (printti, nettiversio).

Olen tottunut kuvaamaan itse jutuissa tarvittavat kuvat. Haastavammissa kuvauskohteissa työskentelen mieluusti ammattitaitoisen lehtikuvaajan kanssa eli niin halutessanne juttukeikan kuvauksen voi hoitaa free-kuvaaja. Etelä-Pohjanmaalla on saatavilla useita maa-, metsä-, ja elintarviketalouden kuvaustilanteet hallitsevia free-kuvaajia.

Viskurimedia-logo

Viskurimedia Takalampi
Y-tunnus 2927719-3

Graniittikatu 2 A 1
60320  SEINÄJOKI

0400 – 761 792

Nämäkin sivut valmisti Digivarikko Oy

Scroll Up