Viskurimedia Takalampi
Y-tunnus 2927719-3

Graniittikatu 2 A 1
60320 SEINÄJOKI

0400 - 761 792
arto.takalampi@viskurimedia.fi

0400 - 761 792
arto.takalampi@viskurimedia.fi

Viestintä - Konsultointi - Koulutus

Tarjoan viestintä- ja konsultointipalveluja maa-, metsä- ja elintarviketalouden alalta. Tuotan tarvittaessa muutakin sisältöä nettiin, laadin tiedotteita ja voin tulla kertomaan vaikka toimeksiantajan koulutuspäivään, mitä ja miten maataloudesta/metsätaloudesta kannattaa viestiä medialle, millainen medianäkyvyyttä saavan tiedotteen olisi syytä olla ja miten järjestää onnistunut tiedotustilaisuus.

Olen lukenut vuosikymmenten aikana tuhansia mediatiedotteita, ja osallistunut satoihin tiedotustilaisuuksiin, joten tiedän ainakin sen, millaisella tiedotteella voi olla mediassa läpimenomahdollisuuksia ja miten tiedotustilaisuuden järjestelyissä ainakin kannattaa ottaa huomioon.

Toimitukset uutisoivat tiedotteet

Päätöshän tiedotteen julkaisemista tehdään aina toimituksessa, mutta uutismaisesti kirjoitettu ja uutisen sisältävä tiedote menee aina helpommin läpi. Sitä helpommin ja nopeammin se on silloin tänä kiireisenä aikana toimitusten uutispöydässä työstettävissä kyseisen median verkkosivuilla uutissähkeeksi ja myöhemmin printtijutuksi.

Keskeistä tiedotteessa on, että heti alussa kerrotaan, mitä tapahtuu. Oheisen tiedotteen saapuessa toimitukseen sen uutispöydässä huokaistaan!

Tiedote.
Viskurimedia-logo

Viskurimedia Takalampi
Y-tunnus 2927719-3

Graniittikatu 2 A 1
60320  SEINÄJOKI

0400 – 761 792

Nämäkin sivut valmisti Digivarikko Oy

Scroll Up